Πληροφορίες αποστολής


Με αντικαταβολή: χρέωση 2,50 €.

Το ekfrasi-dimioyrgies.gr σας δίνει τη δυνατότητα εξόφλησης των προϊόντων που παραγγείλατε κατά την παραλαβή τους. Εξοφλείτε δηλαδή τις αγορές σας στους υπαλλήλους της courier ή της μεταφορικής εταιρείας, μόλις τα παραλάβετε. 

Με παραλαβή κι εξόφληση από το κατάστημα.

Τώρα το ekrafi-dimioyrgies.gr σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας κατά την παραλαβή τους από το κεντρικό μας κατάστημα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση, σημαντικό είναι να έχετε επικοινωνήσει πρώτα μαζί μας (210-3420042) ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα.

Με πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ekfrasi-dimioyrgies.gr, δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD,EUROLINE, DINERS. Μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, να εξοφλήσετε την παραγγελία σας.

Για παραλαβή από το κεντρικό μας κατάστημα, θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να είναι παρών με την αστυνομική του ταυτότητα.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας στην τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επίσης στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της Speedex έχετε την  δυνατότητα να εξοφλείτε απ’ ευθείας στον διανομέα με την χρήση της κάρτας σας χωρίς έτσι να ανησυχείτε αν θα έχετε μαζί σας μετρητά, ενώ παράλληλα με την χρήση της κάρτας σας θα συμπληρώνεται και το αφορολόγητο ποσό.

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την αστυνομική σας ταυτότητα.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103420042 ή να στείλετε email στο: sales@ekfrasi-dimioyrgies.gr

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων γίνεται δύο  μέρες μετά την λήψη της παραγγελίας με την  συνεργαζόμενη εταιρεία courier  «Speedex Courier» . Για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα ενδέχεται να υπάρχει μια εύλογη καθυστέρηση. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα επικοινωνήσει μαζί σας το τμήμα πωλήσεων για να σας ενημερώσει για την ημέρα που θα αποσταλεί.

 Η αποστολή των προϊόντων γίνεται:

1)Speedex Courier. Ο υπολογισμός του κόστους αποστολής γίνεται αυτόματα από το σύστημα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς σας  και εξαρτάται από το συνολικό ογκομετρικό βάρος της παραγγελίας σας. 

Συγκεκριμένα, τα έξοδα αποστολής είναι:

Προορισμός

Χρέωση

Επιπλέον χρέωση

Χρόνος παράδοσης

Εντός πόλης

€3,30 έως 2 κιλά

1,00 ανά κιλό

1

Εντός περιφέρειας

€3,30 έως 2 κιλά

€1,00 ανά κιλό

1-2

Χερσαίοι προορισμοί

4,50 έως 2 κιλά

€1,00 ανά κιλό

1-2

Νησιωτικοί προορισμοί

€5,00 έως 2 κιλά

€1,25 ανά κιλό

1-3

Απομακρυσμένες/Δυσπρόσιτες Περιοχές Περιφέρειας.

€7,00 έως 2 κιλά

€1,50 ανά κιλό

3-5

 Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Για δική σας διευκόλυνση μπορείτε να μπείτε και στο www.speedex.gr  στο πεδίο "αναζήτηση σημείου εξυπηρέτησης" ώστε να δείτε σε πια κατηγορία μεταφορικών υπάγεστε.

Θα ενημερωθείτε και από το κατάστημά μας για την τελική τιμή .

 

1)Εντός Αττικής

Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€

 

2)Εκτός Αττικής 

Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€


ΒΑΡΙΑ Ή ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

1)Εντός Αττικής 

Η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννοήσεως.


2)Εκτός Αττικής

Η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννοήσεως.ΧΡΕΩΣΗ ΟΓΚΟΥ

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό όγκου και βάρους. Αν ο όγκος της παραγγελίας είναι μεγαλύτερος του βάρους ,τότε η χρέωση γίνεται με βάση τον όγκο και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας δια 5000.

Όγκος (σε κιλά )=(μήκος) Χ (πλάτος) Χ (ύψος) /5000ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΕΚΦΡΑΣΗ"

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας και από το φυσικό μας κατάστημα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τριών Ιεραρχών 140 Άνω Πετράλωνα Αθήνα ΤΚ11852 Τηλ.210-3420042

 

 

Σημαντική Ενημέρωση

Στην περίπτωση όπου κάποιο από τα προϊόντα ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες Προσκλητήρια – Μπομπονιέρες – Βαπτιστικά ρούχα – Βαπτιστικά παπούτσια – Ειδικές κατασκευές που απαιτούν προσαρμοσμένα για σας στοιχεία κτλ , τότε δεν είναι δυνατή η εξόφληση της παραγγελίας με αντι